• Oznam

          • Vážení rodičia,

            z rozhodnutia zriaďovateľa kvôli zvýšenému výskytu vírusových ochorení bude prevádzka MŠ 24.3.-25.3. 2022 prerušená. 

            Školská jedáleň zostáva naďalej v prevádzke.

             

          • Oznam o karanténe

          • Vážení rodičia,

            z dôvodu potvrdenia pozitívneho testu na Covid-19 u pedagogického zamestnanca Vám oznamujeme, že  5. a 8. trieda sú od 19.2.2022  v 5 - dňovej karanténe. Vyučovanie v 5. a 8. triede bude prebiehať dištančnou formou podľa platného rozvrhu hodín.

            Pedagogickí zamestnanci, ktorí sú v karanténe, vyučujú dištančne (Microsoft Teams) podľa platného rozvrhu hodín.

          • Oznam o karanténe

          • Vážení rodičia,

            z dôvodu potvrdenia pozitívneho testu na Covid-19 u žiaka 4. ročníka Vám oznamujeme, že táto trieda je v 5 - dňovej karanténe. Vyučovanie v 4. triede prebieha od 18.2.2022 dištančnou formou podľa platného rozvrhu hodín.

            Pedagogickí zamestnanci, ktorí sú  v karanténe, vyučujú od 18.2.2022  dištančne (Microsoft Teams) podľa platného rozvrhu hodín.

          • Oznam o karanténe

          • Vážení rodičia,

            z dôvodu potvrdenia pozitívneho testu na Covid-19 u žiaka 1.  ročníka  Vám oznamujeme, že táto trieda  je   v 5 - dňovej karanténe. Vyučovanie v 1. triede bude od 1.2.2022 prebiehať dištančnou formou podľa platného rozvrhu hodín.

            Pedagogickí zamestnanci, ktorí sú nariadením RÚVZ v karanténe, budú od 1.2.2022 vyučovať dištančne (Microsoft Teams) podľa platného rozvrhu hodín.

            Ďakujeme za pochopenie

          • Oznam o karanténe

          • Vážení rodičia,

            z dôvodu potvrdenia pozitívneho testu na Covid-19 u žiakov 2. a 6. ročníka  Vám oznamujeme, že tieto triedy a žiaci, ktorí v piatok 28.1.2022 boli prítomní v ŠKD, sú v 5 - dňovej karanténe. Vyučovanie v 2. a 6. triede bude od 31.1.2022 prebiehať dištančnou formou podľa platného rozvrhu hodín.

            Pedagogickí zamestnanci, ktorí sú nariadením RÚVZ v karanténe, budú od 31.1.2022 vyučovať dištančne (Microsoft Teams) podľa platného rozvrhu hodín.

            Ďakujeme za pochopenie

          • Oznam o karanténe

          • Vážení rodičia,

            z dôvodu potvrdenia pozitívneho testu na Covid-19 u žiakov 4. a 8. ročníka a nariadenia RÚVZ Vám oznamujeme, že tieto triedy sú v 10 - dňovej karanténe. Vyučovanie v 4. a 8. triede bude od 24.1.2022 prebiehať dištančnou formou podľa platného rozvrhu hodín.

            Pedagogickí zamestnanci, ktorí sú nariadením RÚVZ v karanténe, budú od 24.1.2022 vyučovať dištančne (Microsoft Teams) podľa platného rozvrhu hodín.

            Ďakujeme za pochopenie

          • Návrat do škôl 10. januára 2022

          • Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR

            ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE K NÁVRATU DO ŠKÔL

            Na základe zlepšujúcej sa pandemickej situácie postupujeme podľa avizovaných informácií a do škôl sa žiaci vrátia v termíne 10. januára 2022.

            Pre školy to znamená, že sa budú riadiť manuálom Školský semafor. Nájdete ho tu https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/.

            Rovnako ako v predchádzajúcom období sa školy plošne zatvárať nebudú. V prípade pozitivity žiaka môže príslušnú triedu uzatvoriť riaditeľ. Rozhodnutie o zatvorení celej školy v prípade nepriaznivej situácie však môže spraviť len regionálny hygienik, napríklad pokiaľ je na škole značná časť tried v karanténe či vysoký počet nakazených osôb.

            Výnimku z karantény majú v zmysle vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva plne očkované a prekonané osoby. To platí aj pre žiakov škôl, ktorí sa budú môcť po očkovaní alebo prekonaní aj naďalej prezenčne vzdelávať.

            Na školách budú zároveň podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva povinné rúška. Prekrytie horných dýchacích ciest nie je povinné pre deti v materskej škole, osoby so závažnými poruchami autistického spektra, ťažkým mentálnym alebo sluchovým postihnutím, pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov pri vzdelávaní takýchto žiakov. Celú vyhlášku si viete pozrieť tu https://www.minv.sk/.../vestnik_vlady_sr.../vyhlaska_262.pdf .